Naši věštci

Čarodějka Kasandra

Věřím tomu, že je život ve dvou krásnější a že si každý zaslouží mít po boku svou pravou lásku, která ho činí šťastným. Patřím k čarodějkám, jež dokáží přivolat lásku a zkrotit každou nevěru.

kód 1

Detail věštce

Kartář Adam

Dobrý den, jmenuji se Adam a jsem kartářem více než 15 let. A jak jsem se k tomu dostal? Jako dítě jsem měl živé sny. Každé ráno jsem si pamatoval, co se mi zdálo, ať to bylo v dobrém nebo ve špatném vidění.

kód 2

Detail věštce

Vědma Klaudie

Vím, jak Vás ochránit před černou magií. Dokážu předpovědět Vaši budoucnost z cikánských karet, odstranit kletby a uřknutí a také Vám dovedu přičarovat pravou lásku pomocí bílé magie.

kód 3

Detail věštce

Vědma Rozalinda

Před více než 15 lety jsem se začala zabývat cikánskými kartami. Jejich unikátnost spočívá v tom, že vznikly na základě silné spirituality cikánských kmenů a jejich prostřednictvím je možné zodpovědět jakoukoliv otázku.

kód 4

Detail věštce

Kartářka Marie

Výkladem karet se zabývám více než 20 let. K výkladu používám mystické karty a to jak na současnou, tak budoucí situaci. Pro partnerské vztahy používám jednu z prastarých indických metod čísel narození, která je velmi přesná.

kód 5

Detail věštce

Vědma Jana

Jmenuji se Jana. Narodila jsem se ve znamení kozoroha. Nadpřirozené schopnosti mám odmalička – zdědila jsem je totiž po své babičce. První vize jsem měla v sedmi letech.

kód 6

Detail věštce

Vědma Iris

Zajímá Vás, co bude ve Vašem životě dál? Chcete vědět, kdy potkáte pravou lásku? Nebo přemýšlíte nad tím, jak odstranit negativní energie ze svých minulých životů, které Vás brzdí v cestě za štěstím?

kód 7

Detail věštce

Vědma Sofie

Mé jméno je Sofie a již více než 30 let se zabývám I-ťingem, astrologií, numerologií a výkladem karet. Tato práce je pro mě životní cestou a také možností, jak pomáhat lidem, kteří hledají odpovědi na své otázky.

kód 9

Detail věštce